Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2004.08.06 0 0 3019

Persze bocsi, csak tegnap nagyon rossz passzban voltam, más fórumban is összekapások voltak!:(  Nagyon magam alatt voltam.

Hát statisztikák vannak Görögországra az biztos, tehát Októberben nyilván nem 5-10fokok lesznek, hanem kellenes 25fok körül. A csapadékos időszak pedig Novembertől kezdődik ott, de az Október is már csapadékosabb az amúgy forró és száraz nyár után. De még jókor mész, mert ugye a tenger sem hűl le, sőt az még Novemberben is kellemes, mert sokkal lassabban hül mint a levegő. Na  most néztem neked egy statisztika oldalt, ez előbbi sorok csak az én saját véleményem voltak, itt a link ahol megnézheted mi is van ott átlagosan Októberben: http://www.weatheronline.co.uk/cgi-bin/aktframe?LANG=en&TYP=temperature&ART=bild&JJ=xxxx&KEY=euro   na ezt a linket megnyitod ezután arra a városra kattintassz a térképen amelyikre akarsz(nemtudom hova mentek, arra kattanj amelyik a legközelebb van hozzá, mert persze elég gyér a térkép sajna nincs sok város rajta).  Na ezután megjelenik az adott város adatai,  itt pedig kattansz a Climate fülre és ott a diagram1 és diagram2 rész tartalmazza az elmúlt 30év átlagát!!:)) És itt megnézheted , hogy milyen idő várható, statisztikusan persze. A digarma1 a hőmérsékletet mutatja Tmax és Tmin-t, a diagram2 a csapadékot. Amúgy a cliamte robot-nál pedig visszatudod nézni hogy egy adott évben mennyi csapadélk volt meg sok más időjárási mért értéket.

Tozatu! Az lehetséges, hogy Kenderesen 115mm az Augusztus eddig? Mert sms-ben ezt kaptam, de lehet egy tizedes pontot nem rakott ki és 11.5mm akart lenni, majd holnap felhívom, most nem elérhető, csak szerettem volna tudni hogy melyik az igaz.

Előzmény: Gracioso (3017)