ba-bylon Creative Commons License 2004.08.06 0 0 1420

témánál maradva...

Vanilla live : showműsor !!! , amiben nemcsak Gackt hanem az egész banda bennevan. Szerintem nagyon édesek együtt, sőt-szolidnak mondanám az előadást. Nincs benne semmi gusztustalan, vagy ilyesmi.

Vanilla PV: O_O uhhh Gackt eszméletlen COOL !

Nah, le vagyok nyűgözve-majd még írok dicshimnuszt későbbiekben is, többi klippről is.

Ja, sikerült megnézzem az utaban-i szereplést. Nos, az egy Fábri-show, nem kell, és nem is lehet komolyan venni.  Amúgy végigröhögtem :D, de semmiképp sem kisebbedett előttem a művész-úr. Pont olyan volt, mikor pl. egy megbecsült magyar művész a Fábri Showban arra "kényszerül", hogy az emésztéséről beszéljen, közben meg a műsorvezető fogdossa magát ..:D.

Ilyen showműsorokban az a mérvadó, amit a műsorvezetők viccesnek, égőnek stb. tartanak. S mindig az a ciki, amit a vendég mond, és tesz.  A közönség meg "alárendelve a műsorvezetőnek" belemegy a játlékba. A vendég  meg lesüllyed ( többé, vagy kevésbé).

Gackt nagyon jól viselkedett a körülményekhez képest. Jófej volt. :-)

És a két kis japi csávó miatt tényleg fetrengtem a röhögéstől. :-)))))) Ők is jó munkát végeztek. :-)

Mira ( ha a magyar munkamorál még nem kapcsolt le a netről...)

mennyire vagy Blood fan? con-os fellépésük mennyire érdekel? ugyanis tennék helyette vmi meglepit ( na jó, B-T:gensou no hana PV, hogy megszeresd az együttest :-)), persze a Blood-dal sincs semmi gond-csak megkérdeztem, hátha tudok hatni rád , és nem sértődöm be, ha nem kella B-T) Választhatsz!  :-)

amúgy meg nem győzöm köszönni a cd-t, amit küldtél! :-)  KÖSZI !