Törölt nick Creative Commons License 1999.06.02 0 0 842
Halihó !

Na újra itt a mumus. (big1,2,3,4).
hétvégén én is megkaptam a kalóz felvételt. annyira videokamerás, hogy az elején amikor a STAR WARS logo berobban, hallatszik a nézôtérrôl jövô ováció. Mint már többek említették a kép relatíve jó, bár a csillagpettyek helyett inkább csak nagy szürkeség látszik így hát az a kevéske ürcsata-jelenet nem egy multiplex élmény. A hang pedig úgy visszhangzik, ahogy a nagykönyvben megírott vala.Mindegy azért nem élvezhetetlen a dolog.
A film szerintem marha jó
legalábbis nekem és azoknak, akik hozzám hasonlóan imádjáka a Lucasarts hi-tech animációt.
Akik a SW világot imádják, azok úgyvélem csalódottak lesznek (néhányan már láthatóan azok is), mert a régi varázs hiányzik. A mesterien kidolgozott bábuk, makettek és maszkok világát felváltotta a mesterien kidolgozott animáció, de ennek kissé más a hangulata.
Akik mély mondanivalókat keresnek, nemtom, hogy csalódnak -e, de ammennyire a szöveget értettem úgy hiszem igen.
De akik az ürjeleneteket csípik, azok sem laknak túl jól.
Mégsem mondhatom, hogy rossz a film mert, csurig van marha látványos felvételekkel, lényekkel.
Akik azért panaszkodnak, hogy mekkora kamu hogy kisgyerek nyeri a pod versenyt és egyedül robbantja föl az ellenséget, azoknak üzenem: félreértés ne essék e film egy sci-fi, mese. Ebben a müfajban egy bolha is megehet nyugodtan egy elefántot és még böföghet is hozzá egy jót. Aki realista filmeket kíván nézni, annak Kuroszavát ajánlanám.

még annyit, hogy örömmel láttam, hogy a TheGod féléktôl nem csak nekem van hányingerem. (bocs az offtopicolásért)

Big