Akkor kezdjük jó? De szeretnék én is....
Vagy inkább azt hogy 3:20..?
De jól megsokasodtunk!!
Ádám nagyon örülök hogy teteszett a tábor!!Kár hogy nem tudtatok jönni a Winbe de nem baj mert már szerveződik a követekező összejövetel de ehhez mindenki segítségére szükség lenne! Még suli előtt ha lehet összegyüélnénk a könyvtárban(aki teheti persze mert az Erdélyben maradottak nehezebben jutnak ide,persze ha jöttök szeretettel várunk mindenkit!!),szóval írjátok meg mikor vannaka gólyatáborok illetve egyéb elfoglaltságok és megpróbáljuk úgy alakaítani az időpontot! Lenne egy kis MF10 koncertszerű(bár újabb név van kialakulóban: Jóapatak)tábori video nézés(ha Zozo addig eltudnád juttatni hozzánk a kazattát az nagyon jó lenne mert ugye nekünk a darabról csak egy fél példányunk van..)és lenne még főzés is ha minden igaz.
Ja meg lehet jön Lovasi is bár én már nem dőlnék be neki..
Ezen kívül hír még:Lenne ősz elején egy kiutazás Erdélybe erről részleteket nem tudok.
S a vezetőségnek üzeni Pista bácsi hogy most pedig időben kezdjük a táborszervezést!:-)(S a süni is velünk lakik mától..) Tehát témával-hellyel-stb ötletek gyüjtése ezennel elkezdődhet!
Zozo!Mikor tudnál jönni mert ha lehet akkorra időzítenenk a találkát.Teddy címét aki tudja adja meg!Vagy küldjétek ide a forumra!
Kata nem tudom melyik volt.. És a hétvégén meg nem leszek mert Szekszárdra utazom.
Örs jó a cd?(persze milyen lenne:-))