Szababa
2004.08.05
|
|
0 0
3956
|
Zombie: ez kimerítő értékelés volt. Látszik, hogy Te nemcsak belenéztél a 2003-ba meg a 2004-be hanem valóban játszol is vele. Ezt én valóban nem tettem/teszem meg. Thanks, tényleg érdekes volt. Szeretem amikor vki technikailag is ennyire ért egy progihoz nemcsak a piff-puff meg a dur-bele...
Ha már itt tartunk. Volt egy "Virtual Pool 3" nevű progi. Ez annak idején megvolt nekem eredetiben(!) és rengeteget játszottam vele (akkor úgy ismertem mint a Snooker progikat Zombie) de odaadtam valakinek ajándékba. Most ismét szeretnék játszani vele. Mivel ez egy régi progi gondoltam meg tudom venni vhol olcsón vagy le tudom tölteni :) Sajnos sehol nem találom. Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a full-os cd-t? Legjobb lenne vmi klasszikusok-újra-kiadva megoldás.
Még egy kérdés: van a topic-osok között olyan aki esetleg élőben is űzi a snooker-t? Ha igen akkor milyen eredményekkel? Hol játszotok stb? Érdekes lenne összeszedni, hogy merre lehet Mo-on normálisan játszani és esetleg össze lehetne hozni 1-2 meccset egymás között. |
|