rettentó Creative Commons License 2004.08.05 0 0 29

Nekem a Pajoros műsor tetszett, azóta néha belenézek, és hót unalom. Ebből arra következtetek, hogy a vendégek néha megmentik a műsort, de azért egy műsor ennyire ne szóljon a vendégekről.

Én a Novákot birom, mert küzd a csávó és próbál mindent kihozni a leguncsibb témákból is, de ez többnyire nem jön össze. A csajokkal sincs bajom. A körszakállas csávó átható bambasága nektek is feltűnt?

Nem tudom, kit érdekelnek ebben az országban olyan témák, amivel általában itt foglalkozva van, pl. a kisfilmek, bejátszások. A Szivességszolgálatra meg miért van szükség egy olyan országban, ahol amúgy is imádjuk bántani a másikat, mert nem úgy néz ki, mint mi, nem azt eszi, amit mi és szűkebb környezetünk, nem ugyanazok a szokásai és nem így áll a haja, hanem úgy vagy fordítva, szvsz ez kifejezetten mérgező.

Amikor elindították a műsort, szemlátomást 0 koncepció volt a tarsolyukban, elég meghallgatni a főcímdalt, amiből kb. az derül ki, hogy ez egy fiatalos, laza, nem mainstream műsor lesz. Jó, de miről fog szólni? - kérdezhette a dal elkövetője, amikor megkapta a megrendelést. Válasz máig sincs.

Kik írhatják a dicsőítő sms-eket? Ha elolvassuk az sms-eket, azért látható, hogy a műsor azért egy nehezen behatárolható szűk rétegnek nagyon tetszik. Csak tudnám, hogy miért.