GLászló
2004.08.05
|
|
0 0
33
|
Két kérdés, két válasz.
Szerintem nem az a bizonyos többszáz milliárdos kiadás okozta a költségvetés sorozatos kudarcát, mert az legfeljebb az első évben jelenthet megpróbáltatást, a következőben már a bevételi többletek (legfontosabb a gazdaság növekedése) fedezik. Persze csak akkor, ha nem költik el. De Medgyessyék minden évben gondosan elköltötték, mert senkinek sem tudtak nemet mondani. Ha egyszer megemelem a kiadásokat, akkor annak a fedezetét nem lehet másra szétosztani. Éppen ez a pénzügyi szakember mércéje. Ebben (is) MP elbukott.
Namost azért gondolom, hogy Gyurcsány rendezte le neki a párttal való megegyezéseit, mert tudom. :) Ő volt az, aki MP párfelőli hátországát megteremtette és biztosította. Sziszifuszi munkával egyenként összeszedve a párt fontos embereit és a párt körül állókat. Akik teszik és akik a pénzt adják. Ezekben teremtett erős hátországot MP-nek. Nem most, hanem már jóval a választások előtt - talán másfél évvel. Szerintem ő és persze kis csapata építette fel MP-t a pártban és most (vagy később) ő söpri el az útból. |
Előzmény: sierra (32)
|
|