viracocha73 Creative Commons License 2004.08.05 0 0 2218

Itt a táblázat a garikról. Az USA garanciát egy Texasban élő barátomtól hallottam a minap, ott ennyi, máshol nem tudom mennyi, valószínű nincsen szövetségi jogszabály rá. Eus normatíva szerint 2 év a minimum amit fokozatosan kell bevezetni.

Örülök azért hogy van olyan Kalos is, aminek eddig semmi baja sem volt. Engem mint szintén Daewoo tulajt inkább elszomorított a sok hiba. Bár a Kalos még mindig jobb vétel mint bármelyik olasz vagy francia autó. Mondjuk ahhoz képest hogy Xmilliós full extrás Renault Laguna egyszercsak kigyullad az ember feneke alatt:)) Én a Daewoonak egyébként jó hírét viszem a világban, mert a Matiznak semmi baja sem volt, így nem is mondhatok róla rosszat, sőt. Úgy érzem még1x el ekll mondanom, hogy mindenkinek leessen: ki mondta hogy a Kalos rossz? Ki mondta hogy a lista legalján van? Ki mondta hogy rosszabb mint egy francia vagy olasz autó??? Én pont ennek az ellenkezőjét állítottam és azt próbáltam meg érzékeltetni, hogy ahhoz képest hogy a jóval szerényebb Matiznak semmi baja sem volt, ehhez képest a Kalosnak elég sok a nyűgje, tisztelet a kivételnek. Ettől függetlenül még mindig nem tettem le róla hogy esetleg Kalost vegyek.

Az ADAC statisztikához meg annyit, hogy pl. a Mini , a Yaris és a Honda között századnyi különbség van csupán, ergo elhanyagolható. (1 max 2+ autót jelent). A nagy autókat meg kár itt felkvetni mert a többség nem 8 és 10 millás kocsikkal furikázik és ennyi pénzért már elvárom hogy úgy menjen az autó mint a gép.