Előre is elnézést kérek, amiért egy hozzászólásban írok mindenkinek. :)
Először is üdvözlöm az frissen érkezetteket! :)))
Chari!
Rendben, részemről a csóka felejtve! :) Olvastam, hogy bejelentkeztél a chatre. Ennek örülök, viszont van ám egy hátulütője a dolognak, mégpedig a csillagok a nickedben. Ugyanis az a tökéletlen system nem tesz különbséget a @ és a * között, mindkettő *-ként jelenik meg. Utolsó infóim szerint... :)))
Maróka!
A chaten általában 2-3 figura klónoz, ezek nem változnak, a "kabátjuk" annál sűrűbben. :) Fene essen a játékába! Gyanúk mindig vannak, de 100%-ig senki sem biztos az állításában. Voltak, akik azt hitték, én is klónozok, pedig csak egyszer klónoztam valakit, mert nem akarta elhinni, hogy be tudok jelentkezni a nickjére. A neten pedig csak az mehet ki, amit Te akarsz. Itt sokkal komolyabbak az adatvédelmi szabályok. Ha a neten valamelyik oldal kiadja az adataidat, visszaélést követ el, ami büntetendő. Nna, ez a chatre, és a "cenzikre" -úgy látszik- nem vonatkozik...
Voltam már más nicken, ezt nem tagadom, de azokat is mind én találtam ki, foglaltra sosem "cuppantam rá". :))) Amikor a 355-re írtam (ahol -úgy emlékszem-, Te is ott voltál), akkor is saját (Enhy) nicken írtam, ha épp nem rajzoltam... :)))
Nna, minden nem fér bele egy hozzászólásba, úgyhogy a következőben folytatom... :)))))
---->>>