"Az hogy Gyurcsány, meg Medgyessy vesz-e, az alapvetően nem izgat. Ezeknek már van annyi, hogy nem lopásból veszik az új villát, ha arra fanyalodnak. Más kérdés, hogy a vagyonuk anno alapvetően lopásból keletkezett, mert hát ugyan mi másból is lehetett volna vagyont felhalmozni pár év alatt a nulláról, miközben az egész gazdaság nemhogy nem robbant, de egyenesen zuhanórepülésben ereszkedett lefelé. "
Hát nem tudom...
Végülis Medgyessy bankár volt, valóban, ezek meg sokat keresnek, azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy 8-számjegyű fizetésük van jelenleg, mármint havonta.
Ha ez lopás, akkor nem tudom, mit mondjak.
És hát Gyurcsány esete már lehetne problémásabb, ha nem sorakoznának a másik oldalon hasonló privatizáció-virtuózok.
A mai gazdaság igen sok szereplőjével találkoztam annó Hegyeshalomnál, amint éppen Merwersteiert igényelt vissza a behozott kazetta-szállítmánya után. És nem
mind szoci. Nagyon nem mind az...
Az azért tetszik, hogy a kutatóintézetek szerint most érjük el a 80-as évek közepének GDP-jét. Csak arra lennék kíváncsi, miből épülnek a lakóparkok, honnan van ma már szinte mindenkinek nyugati autója, ha épp olyan rosszul élünk, mint akkor.
Én akkortájt erősen meggondoltam, hogy mennyiért egyek a móric-zsigán egy főtt kolbászt, most meg nemigen nézem az árakat seholsem, és messze nem vagyok milliárdos.