chikan Creative Commons License 2004.08.04 0 0 2212

Én sem értek veled egyet.

Nézhetjük a megbízhatósági listát de egy pár fontos dologról elfeledkeztél:

Minden új modellnél vannak kezdeti problémák. A rángatás és a chek-lámpa is egy bizonyos szériánál jelentkezett és véleményem szerint gyorsan orvosolták ugyanis a Daewoo nem csinált visszahívást.( pl.a Toyota Avensiseket most hívják vissza akkor  a Toyota már nem is megbízható?)

Egyértelmű hogy a japánban készült autó a legjobb és ha a visszahívásokat tekintjük a az európai márkák listavezetők(köztük a VW csoport is) de én úgy tudom a Daewoo-nak még nem volt visszahívása.

Igaz, hogy a motorok Opel alapúak ( bár az 1.2-es teljesen koreai fejlesztés) de módosítanak rajta. Gondolj bele miért van hogy az Opelekre 2 évet még a Daewookra 3 évet adnak?

5 évre előrevetítve nagyobb megbízhatóságot jósolok egy Kalosnak mint pl.:egy 206-nak vagy C3-nak.

Csatlakozok ahhoz a hozzászóláshoz hogy mi elmondjuk őszintén kinek mi a tapasztalata az autóval, segítve ezzel egymást és a leendő autóvásárlókat.

A legjobb tájékozódás vásárlásnál a használók tapasztalatai hisz a tesztekben a pár száz kilométeres út során nem sok mindenre derűl fény erről csak tartósabb használat során lehet véleményt nyilvánítani.

Én tapasztalataim alapján írok mivel nem ez az első koreai autóm és véleményem szerint Magyarországon igazságtalanul le vannak becsülve.

Ja és a Kalosok is kizárólag Koreában készülnek!

Előzmény: viracocha73 (2207)