Üdv mindenkinek, különösen az újonnan érkezetteknek!
Tegnap megnéztük, hogy "halad" a ház és ismét csalódnunk kellett. Az egyetlen említésre érdemes fejlemény, hogy kijelölték a hátsó kerteket, a ház keleti végében már a kerítésoszlopokat is lerakták: sajnos a G épülethez hasonló drótkerítés lesz nálunk is :( . A lakásban-házon szinte semmi változás nincs a két héttel ezelőtti szemléhez képest. Pár hiányzó apróságot ugyan megcsináltak, de a hibák kijavításához még hozzá sem fogtak. Egy kicsit kezd aggasztani az egész: a G épület is hónapokig volt ebben a "még nincs kész, de már majdnem" állapot, bár erről inkább az érintettek tudnának mesélni... tényleg HOL VAGYTOK?
Az értekesítési iroda munkáját már többször kiveséztük, és nekem úgy tűnik, hogy nagyjából mindenki mindenki egyetért azzal, hogy a munkájuk gyakorlatilag a nullával egyenlő: nem lehet elérni őket, ha végre sikerül is, akkor sem kaptunk meg a kért infot, vagy épp az ellenkezőjét mondják annak ami van, stb.
A kukatároló tényleg zavaróan közel került a házhoz, én sem értem, hogy ilyen tágas közös kert mellett miért kell közvetlenül a ház mellé tenni. Ha lesz időm (valszeg nem lesz) megnézem a szerződést és mellékleteit, mert abban, ha jól emlékszem, valami olyasmit írtak, hogy a pincében lesz egy zárt, csempézett, vízzel ellátott, stb. kukatároló. Lehet hogy a kerítés melletti kukatárolóban csak ideiglenes jelleggel tartózkodnak a kukák, míg a narancsmellényesek kiürítik? (hülye, hülyébb, optimista).
Sajnos, a közös használatú részeket valóban illetően eléggé ki vagyunk szolgálatatva a Tópartnak illetve a Harconnak, tulajdonképpen nem is tudom, hogy a közös tulajdonú részek átadása/átvétele hogyan fog zajlani. Az egyetlen, amit biztosan meg tudunk tenni, hogy a szerződésben és mellékleteiben vállaltakat (ott még ígértek fűt-fát) megpróbáljuk kihajtani a Tóparttól. Fontos, hogy a Harconnal nem állunk szerződéses kapcsolatban, tehát jogilag közvetlenül tőlük semmit sem tudunk követelni, bár mostmár többé-kevésbé egy cég a Harcon és a Tópart.
Mára ennyi...sziasztok.