Sziasztok! Dolgos szép napot kívánok:)
Jót nevettem az "interaktív hálótárson"C6népe:) Eszembe nem jutott ilyesmit beszerezni:)))
De most, hogy így mondtad:) Szólok majd, ha meglesz;)) Fogalmam nincs, melyik csoportba soroljam magam a normális bolond,vagy nem normális bolondok közé, DE. Éjjel benéztem még c6-re, s olyat láttam, hogy telót ragadtam/1-2 üzirevaló van még rajta:)/első felindulásomban. Indok:2-3 klon jelenléte, akik szerintem már nagyon mélyre süllyedtek azzal amiket irkáltak ott más nevében. Láttam már máskor is hasonlót, nyilvánvaló, hogy nem új c6-elők mert nagyon"jól értesültek"/ezt ki lehet következtetni/ Szinte akaratlanul találgat az ember: Ki lehet? Miért csinálja?/még ha joggal sértve érzi is magát valakik által valamiért/ Szóval, találgatás közben nekem szinte mindig 2-3nick ugrik be. Ugyanazok. Érdekes.
Lényeg a lényeg: Írtam, s üziküldés közben lemerült a telóm:))))) Így aztán, némasas maradtam-nem is bánom;))))
Enhy úgy tudom, attól is függ mennyire marad itt rejtve valaki, hogy hová irkál a hálón belül. Egyébként, én pont a fordítottját teszem mint Ti /ez is érdekes../ itt hamarabb kiadtam magam egyes embereknek, remélem soha nem bánom meg, és nem lesz hasonló negatív tapasztalatom emiatt.
20im most figyelj:))) kétszeri cicakép próba után, ez már biztos sikerül;) vagynem..