Hogy mi volna "ijesztő" elsőre egy visual bulin Sárkánynak és Harpokratesznek, mármint ha kedvük szottyanna hozzá? Igazad van, semmi. Japán filmek által már biztos túlságosan is romlottak. :-) ( tréfa) Ijesztő dolog , az nincs . Csak arra céloztam, hogy nem kimondottan nyugis hely első csevejre, ha félpercenként berohangálok zúzni Gacktra, Sakuraira, Dir en greyre. Hümmm, vagy akkor együtt rohanunk? :))))) Japán pasik sajna csak nagyon elvétve tűnnek fel, szerintem még a kínai piacon nagyobb eséllyel szedtek fel vkit. :-)
Amúgy Szigeten lesz egy japcsi zenekar hétfőn Electric Eel Shock /garage rock stilus/, és vasárnap lesz a Fix Rádió sátránál japcsi zenei válogatás egész éjjel, valamint elektronikus zenében is jön egy japi dj egyik nap a Globe színpadra. Sz'al vasárnap, vagy hétfőn kipályáznék, esetleg. kár, hogy minden olyan zenakrar , ami érdekel különböző napokra esik...nagyon elszórva...s annyi pénzm s energiám s kísérőm nincs. sz'al erősen megfontolom, melyik nap legyen, vagy csal úgy simán durr bele elindulunk.
mégegy Sakurai-t Sárkánynak: hát legyen, a tiéd lehet a pasi, én csak nézem :-) ( mintha az én engedélyemen múlna...) :-)