Na, Sziasztok!
Benéztem egy pillanatra, most épp..., de aug. végéig net nuku:)
Ba-bylon: Fallen angels-t megrendelheted postai kiszállítással, de úgy is, hogy személyesen mégy a filmért. én utóbbit ajánlanám (olcsóbb), viszont így is a neten kell megrendelned, majd hívnak telefonon, ha aktuális a dolog.
Mira: újra üdvözlégy körünkben, külön öröm számomra, hogy te is szereted az ázsiaikat (nemcsak a japikat) és a filmjeik után is érdeklődöl. úgy látom lesz mit csereberélnünk gondolatban. én a filmek terén vagyok otthon, úgyhogy...
Nicholas Tse: ha az X-Gen zsarukat láttad, akkor ajánlanám még a Time and Tide c. filmjét további nyálcsorgatásra, amit nálunk is kihoztak, de boltokban már nem kapható, itt viszont megrendelhető: Time and tide (Végső leszámolás)
De ajánlom nézzél vissza itt a topikban, ha időd engedi, mert sok információt és fotót találsz még.
Hát igen, ő a kínai James Dean. tudom, hogy James Dean nem mond nektek semmit, túl fiatalok vagytok. Talán nem is láttatok tőle semmit (Ok nélküli lázadó, Édentől keletre, Az Óriás). Persze a hasonlatosság elsősorban a külsőre vonatkozik, de benne is megvan az a lelki finomság, érzékenység, mint az előbb említettben.
N. Tse '80-ban született a Szűz jegyében. minden testi és lelki adottsága megvan ahhoz, hogy ő legyen Ázsia első számú üdvöskéje (ill. már az is!), annak ellenére, hogy vannak mellette más fiatal tehetségek is. A Japánok is imádják. A színészet mellett popsztárként is sikeresen működik. Az említett két filmben énekel is, a bejátszott dalok mind az övé.
Majd adok róla oldalakat, de a keresőkben is tucatjával lehet találni.
Jah, és hát eszméletlen jól kung-fuzik, verekszik. Nem véletlen, hogy Jackie Chan is tolja a szekerét. ma már nincs olyan J.C. film, amiben Tse ne szerepelne.
Mondanom sem kell, hogy imádják a lányok, hisz gyönyörű arc, tökéletes test, férfiúi báj, sárm, stb. minden van benne.
ezeket a pici képeket egy fanlist-en találtam, az én nagy ázsiai kedvenceimből egy szelet:
Niki
Ryuhei

Masano