y42 Creative Commons License 2004.08.03 0 0 5258

A helyi kávét nem kritizálhatom, mert különben máskor nem kapok:))

ala Ratjadaba mentünk el a helyi busszal, ami számomra egy nagy nulla volt. Helyeseben a tengerpartja szép, csak én nem szeretem a tömeget.

A kép felrakás nehéz, mert a digitkamerám éppen ma gyógyult meg (tehát nem utazott velünk)

Néhány "analóg" kép persze készült, azonban a gyermekeim voltak a fényképészek, így maximum családi emléknek tekinthetőek.

Inni mindent ittam. Számomra kellemes meglepetés volt, hogy az óllinkluzív ellenére még spicces embert sem láttam (tükörbe nem néztem), és soha semmiért nem kellett sorbaállni.

Elég sokszor harcoltam Kuba szabadságáért (Baccardi, jég, citrom, cola), próbálkoztam a helyi vörös és fehér borokkal, valamint sörrel, no meg némi viszki kóla is le-, le csúszott.

A kílóim úgy tünik nem csökkennek, bár még most sem merek a mérlegre állni.

Nálam legjobban egy fűszeres marhasült jött be,, de természetesen ami nem mászott le magától a tányérról azt én kipróbáltam. Tényleg fantasztikusan jó volt a kaja.

A helyet és a hotelt nagyon tudom javasolni az egészen kisgyermekkel utazóknak.

At étteremben nagyon sok etetőszék van, mivel a "közönség" elég jelentős része két év alatti.

A medencék szépek, a tengerpart csodás, nincs tömeg.

Ja és ez az egész a sziget észak-keleti részén Cala Mequidában van.

A hotel neve (ó mily meglepő) Viva Cala Mesquida Club, amely a Neckermann kinálatában van.

A hotel szobák is prímák, hiszen valójában appartmanok egy kis konyhával (mikrosütő, rezsó, edények...). Van egy nappali szoba két ággyal, valamint egy hálószoba, no meg fürdőszoba, klotyó, és egy szép nagy erkély székekkel, asztallal.

Nagy duzzogva el tudtam volna ott tölteni egy kis időt (nem többet 50-60 évnél):))

Előzmény: Mogyoró 04 (5257)