Enhydra
2004.08.03
|
|
0 0
29
|
Huszi!
Kipróbáltam. 44. vagyok 106 ponttal. :))) Meg van még sok kicsike eredményem is, de ez a legjobb. Persze, az első 3 helyhez kevéske... :/
Chari!
Ha jól tévedek, arról az "úrról" van szó, aki most 38 évesnek adja ki magát, de jó az 45-nek is.... >:) A barátnője apja fiatalabb nála, és úgy kezdte az ismerkedést, hogy "ha nem fekszel le velem, kiírtom a családodat veled együtt!" És most állítólag ikreik vannak. Ő az, jól emlékszem? :) Nekem is voltak vele ilyetén tapasztalataim, azért ragadt meg bennem Tiramisu. :))) Persze, mi hazudtunk, és (már akkor is) kizárólag neki(k) lehetett igaza(uk). Nos, ez azóta sem változott semmit. Most is ő a "king", sőt már "Tangapecér"-ig vitte az Isten a dolgát. :) Ez is vénségére hülyül meg, de teljesen... :))) Akkor még talán nem Enhydra nicken írtam. Talán Csicsike voltam, vagy Nana, már nem tudom. Ő (is) Nanaként ismert meg kb. 3 éve, és amikor nem akartam találkozni vele, megszaporodtak az éjszakai szám nélküli hívások, fenyegetőzések, stb. Aztán próbált a chaten "beégetni", de nem nagyon jött össze a nyomorultnak... :))))) Azóta is röhögök, ha meglátom kínlódni. :))) Az a legújabb, hogy helyesírni tanítja az újakat. "Halgasd meg", "fojtasd", "muszály" és hasonlók segítségével. :DDD Nem tiszta a pacák, az tutti! :)))
![HAHAHAHAHA!!!! :)))](https://img.index.hu/imgfrm/0/7/5/4/THM_0000050754.gif) |
|