miramaru Creative Commons License 2004.08.02 0 0 1389

Sárkány,

Részemről rendben, szívesen találkoznék veletek. :) A videozás is jó ötlet, ezeket a filmeket még nem láttam (a bábokat már többször meg akartam nézni, de még nem jött össze).

An, akinek az e-mail-címét megadtam, ő a legnagyobb Dir en Grey fan Magyarországon. Szerintem neki minden megvan tőlük, ami megszerezhető. Legokosabb, ha neki írsz, tényleg. ION, Blood és Noir Fleurir ügyben is lehet, hogy tud segíteni.

Ami a L'Arc~en~Ciel-t illeti, azügyben viszont én vagyok inkább lelejmolható. :) Nem vagyok a rajongójuk, de szeretem őket. Van néhány koncertem tőlük és persze az összes klipjük. A L'Arc~en~Ciel-nek tényleg nagyon jó klipjeik vannak (élőben szerintem gyengébbek, de ez csak személyes vélemény).

Van egy barátnőm (a koleszos szobatársam), akinek minden megvan a Laruku-tól, és tőle tudok is kérni, ha valamelyikőtöknek esetleg kell, viszont ő Szeptembertől Lettországban van, úgyhogy ha olyasmit kértek, ami nekem nincs meg, csak neki, akkor még augusztusban tegyétek meg. :) Na, ezt csak úgy megjegyeztem. :)

Írjátok meg, ha lesz találka valamikor. Csók!

Előzmény: Sárkány (1388)