Hali!
Az ótósok egymással szemben is úgy viselkednek mit az állatok. Vagy ti még nem láttátok mennyi meghúzott türött ótó van???
Csak a 'gyenge' bringás érzi úgy h kitolnak vele, mert sérülékeny. Aki vezet BPn gpkocsit az is uaugy szív a bunkóktól, meg a 7végi vezetőktől...
Egy jó tipp: nézz a szemébe (csiricsáré napszemüvegesek ezt megszívták). Ha megvan a szemkontakt, a legtöbb nem mer szabálytalankodni.
Egyébkent most voltam Szlovákiában először +200% közl kultúra azon a 100km-en. Mikor visszajöttünk mo-ra, dudaszó, leszorítás, szar út, stb fogadott már közvetlenül a határ után... Odaát meg AUTOÚTON egymás melett is mehettünk volna ha nem lett volna irgalmatlan szél. A hátszeles helyi erők EGYMÁS MELETT közlekedtek. Érdekes módon az ottani gpkocsikon van kormány és ki tudják kerülni őket.
Belgiumban már akkor elsőbséget adnak ha rá mersz pillantani a kereszteződésre...
Ez egy ilyen ország.
És meg vmi. Vidéken korrektebbek az ótósok a bringásokkal és egymással is... Saját tapasztalat alapján. Én is vidéken kezdtem vezetni, ma sem zavar a bringás mégha párban tolja sem, csak ha nincs kivilágítva, de akkor a QAt neki.