miramaru Creative Commons License 2004.08.02 0 0 1387

Ofélia,

Vegyük úgy, hogy angolul és finnül beszélek. A többit nem nevezném annak. :)

Babylon,

Az a '91-es koncert jól hangzik. Feltételezem, az az, amikor Yoshiki lemezkiadójánál lévő együttesek lépnek fel. Ha tényleg szórakoztató és nem gond, akkor átírhatnád, mert nekem nincsen meg. :) Hmm... ami a Voyage-t illeti, nekem nem recseg. Nem mondom, hogy egy csúcsminőség, de én élvezhetőnek tartom, szóval azt semmiképpen se mondanám rá, hogy borzalmas. De ettől függetlenül lehet, hogy ugyanaz a verzió van meg nekünk (őszintén szólva kétlem, hogy több verzióba lenne berippelve), csak te érzékenyebb vagy az ilyesmire. Hát jó, ha Gackt ügyben eszedbe jut valami, hogy mi kell, akkor szólj. Ha egy hétig nem szólsz, akkor úgy veszem, hogy rámbíztad. :)

A Kék Yuk-kal kapcsolatban most meg is nyugtattál, meg nem is. :) Az a hazatérési útvonal viszont jól hangzik. Volt ám, hogy Szigetről is gyalog jöttem haza, azaz hogy a Margit hídig. Szóval ha tudom, hogy merre kell menni, akkor szeretek gyalogolni, csak eltévedni nem szeretek (naja, mert ki szeret XD).

Az ázsiai filmes témával kapcsolatban... én eddig csak egy színészt fedeztem fel magamnak, nevezetesen Nicholas Tse-t, de tőle is csak a Gen X zsarukat láttam. Azon mondjuk csöpögtem rendesen. :P Az az igazság, hogy elég rendesen be vagyok indulva az ázsiaiakra. Ha kimegyek a kínai piacra, szabályosan úgy közlekedek, mint egy csiga. Folyatom a nyálam magam elé, és azon csúszok XD Najó, ez elég gyenge volt. :) Viszont hogy a férjem ázsiai lesz, az is 99%.

Előzmény: ba-bylon (1381)