Üdv Mindenkinek!
Engem úgy látszik meglepetések érnek mostanság...!
Kivettem a rádiót / mert kiváncsi voltam a cd lejátszót hová miként kell betenni + véletlen lehet e sima mezei cd-t csatlakoztatni... / bár ne tettem volna...
Igaz a kivételllel nem volt gondom sőt a vissza tétellel sem, csak mivel minden csatlakozót kivettem, megnéztem elfelejtette a memóriáját! És kérte a kódot! Evvel sem volt még gond mert megtaláltam! A gond a kód bevitelével kezdődött! Valami oknál fogva a használati utasítás szerint leírtak szerint az istennek nem akart az első szám után tovább menni! Na jó gondoltam elő a füzetet ott mint minden rendes műszaki terméknek van magyarnyelvű használati utasítása! Olvastam egyszer kétszer többször de a leírt módon sehogysem akart működni a dolog!
Gondoltam vissza adom a szakipari bizonyítványomat miszerint műszaki cikkek eladójaként dolgozva is anno minden vevőt megnyugtattam semmi gond ha valami nem megy csak bátran elő a használatit s lépésről lépésre tessék végig menni biztosan sikerülni fog!!!!
Erre gyermekem maga közel 10 évével véletlen a rádión lévő számok közül megnyomta a 2-es gombot s láss csodát a 4 számjegyből álló kód második karakterére ugrott a dolog! Így szépen sorba menve sikerült a kódot bevinnem s újra működik a rádióm....
Remélem más még nem járt így mint én....
Balesetmentes Thalicskázást!
Üdv: Gyapi