Kircus Creative Commons License 2004.07.30 0 0 9278

Sziasztok!

Én 06.10-én rendeltem meg a kocsit, 07.29-re ígérték, ami idővel 07.30-ra módosult. Ehhez képest 23-án szóltak, hogy megjött az autó, és miután még aznap megkötöttük a szerződést, mára ígérték az átadást. Ma reggeli hír, hogy még mindig nem tudták levizsgáztatni, mert késik valamilyen papír, amit állam bácsi állít ki (regisztrációs adó befizetését igazoló papír, ha jól tévedek).

Így várhatóan jövő szerdán vagy csütörtökön vehetem át az 1.4 16V Azure-t. A várakozási időt nálam is az extrák növelték (ABS+oldalsó légzsák), mert így az autót külön le kellett gyártatni török testvéreinknél.

Ne tudjátok meg, milyen érzés volt, amikor már reggel Budapest térképpel a táskámban indultam el otthonról, hogy meló után nyugodtan furikázhassak vele, és erre telefonál a kereskedő, hogy hát sajnos mégse ma lesz az átadás...

Mindegy, ezt már kibírom. :)

A Thalia III-ról én azt hallottam, hogy a Clio műszerfalát kapja, és valószínűleg széria lesz benne az ABS, ami júliustól az EU-ban minden új autónál kötelező, Magyarország 2005. január 1-től vállalta ennek teljesítését. Kíváncsi vagyok, a jelenleg Euro 3 besorolásu motorok megmaradnak-e a Thaliaban, mert január egytől jön a kötelező Euro4 az új autóknál.

Előzmény: joe-farkas (9276)