__mano Creative Commons License 2004.07.30 0 0 50275

Besegitek a topic-felhozatalba. ;) Orulok, hogy jobban vagy, Halci ! :) Mi holnap vagy holnaputan megyunk vissza Balcsira ugy egy hetre, ha jol leszel, osszefuthatunk. Majd Bohanal is probalkozom. ;) (Nekunk ott nem lesz net, ill. nehez lenne osszehozni.)

Mi amugy most mar jol, epp tullett Hanga egy megfazason, erre ma reggel borgyogyaszatra kellett vinni: egy uszodaszemolcsot szedtek le rola. Hanga nagyon jol viselte - legalabbis magat a muveletet, csak a varakozas volt sok... A doki neni viszont ugy beszelt velem, mint egy tudatlan, es foleg felelotlen elsogyerekessel, es nem azert, mert uszni vittem a babat - sot, azt mondta, az kell is... -, hanem mert a kanikula valamelyik ket napjan pucer volt a lanyom a strandon, es szinte lesajnalt, hogy en ezt egy ilyen pici lannyal meg merem tenni... Dehat a vedono meg azt mondta a popijara, amikor a fogzastol, meg a nagy melegben kipirosodott, hogy jo lenne, ha tudnam egy kicsit "szelloztetni", ugy, hogy nincs rajta semmi, , hogy rendbe jojjon a bore, most legalabb ugysem fazik meg... (Megjegyzem, a borgyogyasz neni is felirt kenocsot a lany popijara, mert szerinte a pelustol kicsit piros, de szerinte nem erdemes masik tipusra valtani...)

No, mindegy, mar leraztam magamrol a stilusat, csak ott esett rosszul. Me'g ha ez is a velemenye, ta'lalhatta volna kicsit "kedvesebben" - foleg azutan, hogy olyan futoszalagon megy a dolog, hogy minket tobb, mint 20 percet va'rattak a vetkozoben, Hangat pedig ketpercenkent csititgattam, amikor megprobalt abbol a kalickabol hol az egyik, hol a masik iranyba kimenni... En tudom, hogy nekik igy kenyelmesebb (egyszerre 3-4 gyereket 3-4 oltozobe behivni a varobol, aztan egyenkent "kilapozgatni" oket onnan a rendelobe), de en hiszem, hogy egy kis odafigyelessel ezt maskepp is meg lehetne oldani. (Pl. nem vesztenenek idot, ha egy kovetkezo babat mindig csak akkor hivnanak be vetkozni, ha mar latszik a vege az elozo kezelesnek. Nagyobb gyereknek mar konnyu megmagyarazni, hogy egy kicsit varnia kell, de en hogy ertessem ezt meg egy 10 honapos kislannyal ?... OK, megoldottam, jatszottunk, lampat kapcsolgattunk, konyvet nezegettunk, de ettol meg szar volt neki ilyen sokaig olyan kis helyre bezarva.)

Na, kipuffogtam magam. ;) Holnap megyunk pihenni, es nagy kaksi a borgyogyi faradt, ideges, "utalomanyaritomeget", es "undorodomagyerekektol" fejere ! ;))))

mano