miramaru Creative Commons License 2004.07.30 0 0 1361

Hi Sárkány! :)

Nagyon élvezem a helyzetet, mert 10 óra elmúlt és még mindig van netünk. :D Ez már sajnos csak órák kérdése.. :( OK, majd írj e-mail-t, és ott megbeszéljük, hogy miket tegyek a CD(k)re. Előre szólok, hogy Atsushi Sakurai az egyáltalán nincsen. o_O Nem elvből vagy ilyesmi, de én nem hallgatok BUCK-TICKet. Valami szörnyen nem jön be. Tudom, hogy mindenki imádja, és biztos, hogy jó zene meg minden, de én kíváncsiságból rengeteg zenét és klipet letöltöttem tőlük tavaly, aztán megnézés után le is töröltem, mert annyira nem álltak közel hozzám. Viszont mivel őt tényleg sok ismerősöm szereti, tudok ajánlani embereket, akiknek végtelenített mennyiségben van és biztos szívesen adnak neked. A Buck-Tick egyébként japán egyik leghíresebb és (a fanok szerint :)) legeredetibb rock-bandája. Tíz és húsz között jelent meg eddig albumuk, pontosan nem tudom, hány darab (a legújabb a Mana Lisa Overdrive tavaly), és már a nyolcvanas években is a csúcson voltak. Hát most így hirtenlen nem tudok mást mondani róluk, mondom, nem vagyok egy nagy Buck-Tick-rajongó. :)

A nyaralással kapcsolatban pedig, naigen, gondoltam, hogy oda mentek :) Akinek van egy csöpp esze / pénze, az most nyaral XD Hát jó nyaralást mindenkinek akkor. :) Csók.

mira

Előzmény: Sárkány (1360)