mynames Creative Commons License 2004.07.29 0 0 9246

A szervíztémához!

Kedves Gyap!

Előrebocsátva:

Lehet hogy igazuk van és tényleg folyik=HIBÁS a lengéscsillapító 30000 km megtéte után!!(Még nem adtam el a 2107-esünket, újkora óta nálunk van - Merkurtól, ha ez mond valamit - most 97E km van benne és az ÖSSZES TELÓ GYÁRI!!! )

Én innen nem tudom megállapítani hogy jó-e vagy rossz...Azért te próbáld megnézni ha tudod.

És nem is akarok farkast kiáltani sem.

És minden tiszteletem a korrekt hosszútávon gondolkodó szervizeké, akik az alábbi sorokat ne vegyék magukra.

DE...

Sajnos azt kell, hogy mondjam eseted tipikus az általam eddig olvasottak alapján! Érdekes módon eddig a szerviz problémák ~75% tartalmazta ezt a fejleményt!!!!

1.Bemegy a tulaj a sima x ezer km-es átvizsgálásra,

2.kis idő után közlik vele, hogy még ez + ez is rossz cserélni kell!!!

3. első ajánlat : mindent a tulaj fizet!!! és ugye akkor ijedtség meg ilyenek, esetleg a "rámenős" szervíz kitalálja azt is, hogy már mozdítani sem szabad az autót ( pl. ékszíj)(de ez egy másik sztori..)

4. ezek után egyezkedés: pl 60/40% JÓL HANGZIK MI??? főképpen az első mindent te fizetsz után!!!!

Ijedtségében egy ilyen ajánlatot mindenki elfogad...(95%)

DE AZ AUTÓ KÉT ÉVIG GARANCIÁLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy ne csak a tejet merjük visszavinni...

Ugye milyen dühös mindenki amikor vesz pl. egy tejet hazaviszi és romlott??!!! És ki az aki visszaviszi???? Hát kb 5%-a az embereknek...Pedig jogod van visszavinni (számla v. blokk legyen) és KÖTELESEK kicserélni!

Szerintem szervizek visszaélnek az embereknek e tulajdonságával és a hozzá nem értésükkel. TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Én jelenleg minőségbiztosítási tanulmányokat folytatok munka mellett. Tanáraim a minőségbiztositás elismert szaktekintélyei. Csoporttársaim között is vannak sokat tapasztalt szakemberek (ez nem alapképzés), a tisztán láttás végett megigérem, hogy utánnajárok ezeknek a szervizes dolgoknak. Kinek mire van joga/kötelessége EU direktívák/előírások stb..

Előzmény: Gyap (9244)