Luby Creative Commons License 2004.07.28 0 0 48
malaclopó! Nagyon érdekes lehetne egy most végzős psychológus hallgatónak halmazatban elolvasni, amiket itt a neten írtál. Egy nagyon különleges személyiségromlást, a magabiztos- győztünk, győztünk- hangulatból, hogy jutottál el oda, hogy az ország egy diktátort vesz a nyakába. Nem tudom, hogy mennyire lágyította fel az önálló gondolkodásra való képességedet a Népszava, meg a média sokkal nagyobb hányada, de nem láttam és nem is látom a diktatúra veszélyt. Meg egyébként is, mire itt egy kormányozni is tudó kabinet alakul, már nem lesz mit kormányozni. Hiszen még több, mint másfél éve van ennek a felállásnak zúzni, rombolni, klientúrát építeni, bővíteni a pártkörüli milliárdos clubbot. Mert hidd el, azok a gondolkodni tudó és akaró tiszteséges baloldali politikusok, akik tényleg egy baloldali értékek mentén működő pártot szeretnének építeni- nem fognak győzni az MSZP-n belül. Most olvasom, hogy a szocikhoz közel álló nagy vállalkozók is nagyon elégedetlenek, egyenlőre nem lépnek, csak megszüntetik a támogatást. Azért írtam részletesebben, hogy legyen min gondolkodnod, ne egyoldalúan tájékozódj, mert könnyen megtévesztenek. És ne félj a diktatúrától, mert nem lesz. Ha pedig személy szerint téged, igéretem ellenére 2006-os választás után jogtalan bántódás ér, megkereshetsz, hogy tehessek érted. És akkor együtt szídhatjuk a másik oldal kormányát. Üdv.: Luby, aki Gábor