Négyesi Creative Commons License 2004.07.28 0 0 2084

Sziasztok !

Nagyon örülök hogy többé - kevésbé,vagy talán senki nem gondolja úgy,hogy káros az indulás előtti motor melegítés.Ez a melegítés nem azt jelenti hogy 10 percig ott ülök az autóba és várom hogy a hűtővíz felforrjon.

Én azért horkantam fel mert bizony vannak közöttünk elég fiatal visz.lag kezdő,első autóval rendelkező emberkék is. Nem szabad a meggyőződés nélküli hozzá szólásokkal félrevezetni,rossz útra terelni őket.Míg Bp-en éltem kb 10 C fok alatt garázs nélkül reggel indulás előtt körbe takarítottam az ablakokat járó motornál és úgy indúltam el.Ennyit megérdemel az autónk.Ezeket a tanácsokat 30 éves gépjármű használat után merem javasolni,teljesen jószándékkal.

chikan, sznuni :Veletek nagyon eggyet értek.

gyasza:Reggel olvastam amit a kipufogó végről írtál azonnal le mentem a gariba megnézni.Nem láttam semmit mert le van hallítva a vég,de benyúltam és nem lett kormos az újjam.Pedig körbe törölgettem.Nem lehet hogy a tiéd is csak fekete.De rövid utak után az sem vészes.Egy hosszabb hajtósabb út után biztos kiszürkülne az autód-é is.

Üdv Négyesi.