Kalos Roboka Creative Commons License 2004.07.27 0 0 2056

Sziasztok!

Holnap lesz egy hete, hogy én is Kalos tulaj vagyok!

Gyönyörű a kicsike, ezüst színű 1.4 8V Sedan. Sokszor csak percekig állok az ablakban és csodálom. Nagyon sok pozitív benyomásom van az autóról, szuper a kormány, a váltó, a fék. és a habtestemmel is kényelmesen elférek benne. :-)

Azonban ami zavar, hogy a külső tükrét borzasztóan holtteresnek találom. Idővel talán megszokom, talán lecserélem nem tudom. Szerintetek a külső tükörre ragasztható kis tükrök segítenek csökkenteni a holtteret?

Egy másik érdekes dolog, hogy az én Kalosomon Kumho gumik vannak. A szalonban több autót is megnéztem némelyiken Kumho, másokon Hankook volt. Tegnap az esős időben elég kis sebességről fékezve is megcsúszot az autó, szerintem ezek a gumik nem képviselik a csúcstechnikát :-( Lehet, hogy a Hankookal jobban jártam volna???

Az első fogyasztási átlag 9,23 lett, állandó klímahasználattal 3/4 város (Budapest) 1/4 autópálya 120Km/h átlagsebesség körül.

Egyenlőre a check lámpa nem ég, nem rángat, szépen töröl az ablaktörlő, nem kattog.

Ma kapott Heko légterelőket /4990 HUF/ lehet, hogy én vagyok a béna de nem igazán akart megállni a helyén, de a ragasztó segített rajta. (egyenlőre)

Na hát egyenlőre ennyi. Megyek és kinézek az ablakon, ha még nem lopták el gyönyörködöm benne :-)