Luby Creative Commons License 2004.07.27 0 0 40
Igaz, tényleg elcsesztem, Farkast írtam a KSH élére. Annyi mentségem van, hogy a tojásfejű pártkatonák tök egyformák. Alto! Olyasmivel magyarázod Szász és Mellár leváltását, ami csak magyarázat volt. Semmi, de semmi sem bizonyította hibájukat. Viszont, mind a ketten tudjuk, mi a "vétkük". Mellár nem volt hajlandó napi politikai érdekeknek megfeleni, szakmai elkötelezettsége tartotta vissza, nem FIDESZ imádata. Szász pedig belenyúlt egy olyan dologba, ami sok plusz feladatot, és bizonyos fokú bizonytalanságot eredményezett több kormányhoz közel álló politikusnak és gazdasági szereplőnek. Ezért először egy életszerűen seprűnyéllel kerékpározó ember verte meg! Utána, már rossz szakember is lett, meg kiszolgálta az ellenzéket. Nem az ellenzéket szolgálta ki, hanem a nemzetet azzal, hogy felhívta a figyelmet olyan pénzmozgásokra, melyek összeegyeztethetetlenek a törvényekkel. Attól, hogy te vélhetően támogatod ezt a hatalmat, még lehet, hogy nekem van igazam. Meg Szásznak és Mellárnak. Nem hiszem, hogy értelmes ember megerőszakolja saját gondolkodását és minden lépésére az általa támogatott pártnak valamiféle nyakatakert magyarázatot keres. Hidd el, minden kormány hibázik. Hidd el ez a kormány összehasonlíthatatlanul többet, mint bármelyik eddig. Luby, aki Gábor