Megjött az iPod mini!
Nemtudom miért, de én a dobozát nagyon hatalmasnak hittem, gondolom a képek minatt, amiket az ipodlounge.com -on láttam. Nem így van, a doboza is pici.
Kézbe fogva mégkissebb. Egy szürkét sikerült lefoglalnom, szerencsére meg is maradt. Nekem bejön a szin, nem akartam semmi kihívót... :-)
Ahogyan azt az indexen leírták, minden szép és jó benne. A dizájn, az anyagok, a szofver, minden apple-precíz :-) A menü egyszerű, és ha valami nem tetszik: teljesen testreszabható. Van benne naptár, névjegyzék (vCard), jegyzetek (új zh-puska lehetőség???), három féle játék... Ahhoz képest, hogy milyen pici, sokminden van benne.
Sokat gondolkodtam, nem lesz-e kevés a 4 giga. De nem, bár ez mindenkinek a saját dolga. Izléstől füg.
Igazatok volt, az iTunes nem valami nagy szám. Mondjuk én azzal konvertáltam (160 kbs) és az első albumokat azzal is töltöttem fel, de már a gépemben csücsül az anapod...
Nagyjából ennyit róla...Nekem nagyon bejött, legalábbis eddig. Remélem a keményebb igénybevételnél is bírni fogjuk egymást.