v__tibor Creative Commons License 2004.07.26 0 0 9200

Ezek szerint nem jutottál eredményre ... :-(((

Az ajánlatomat fenntartom, de ahogy mondtam korábban, semmit nem ígérek, de  szívesen megnézem. Annál inkább, mert a második heti elutazás elmarad, így itthoni helybentopi lesz az eheti rogram, fűszerezve a hadirokkant családtagok naponta történő SZTK(vagymiafene) rendelőbe furikázásával. Na nincs olyan komoly baj, csak mindkét csimotára most jár rá a rúd - ep csont beforr alapon. A SöMöSö mindjárt megy ...

A zörgésekről jutott eszembe: az erdélyi zötyögések során az vettem észre, hogy az első tárcsafékbetétek is "behangoltak" és útminőség függvényében rázendítenek jellegzetes zörgő hangon. Úgy lehet behatárolni, hogy egy ilyen megszólalós szakaszon (esetleg lejtő jó, mert ott megtartható a sebesség könnyedén) leheletnyire rálépek a fékre, szinte még nincs is fékhatás, de a hang megszűnik. Nem lepett meg, az előző OFF Skoda Fav-nál ON is volt ilyen, ott a megoldás viszonylag egyszerű volt: kerék le, betét ki, volt rajta egy "szorítórugó", azt kicsit erősebbre hajtani, és meg is szűnt. Remélem itt is valami hasonló a kivitel. A héten megnézem, úgyis beígértem a Thalicskának egy kerékfelni átvizsgálást, annak ellenére (vagy inkább azért), hogy a túrán jól teljesített.

Előzmény: harrypoti (9186)