Dj.Atis
2004.07.26
|
|
0 0
444
|
Bevallom, teljesen igazad van abban, hogy a déhások nagy része nem tartozik sem a jegykezelő, sem a kultúráltnak nevezhető utasok közé. Én is viszonylag gyakran használom a fogast és a János/Széchenyi-hegy nem legmeredekebb lejtőit ( a 2. legmeredekebb már jó :)) és úgy látom, hogy azért közel sincs reménytelen hejzetben, aki jeggyel és bérlettel utazó brngásokat keres. Én sokat látok külföldi turistákat,illetve a forgalom jelentős részét kitevő hétvégi, kránduló bicikliseket, és különösen kora reggel (akkor jó gurulni:)) sok bringával munkába járó embert is. Bár ők csak a kissebbik felét teszik ki a bisikliseknek, azért utasok, akik szeretnének feljutni a Széchenyi- hegyre. Szerintem ha beállítanának egy kistherautót, amelyre -bizt. őr felügyelete mellett- kizárólag vonaljegy ellenében fel lehet tenni a bringákat, azzal mindenki jól járna, mivel számításom szerint a bevétel fedezné az őr, a járművezető, és a furgon költségeit. Azzal pedig egyetértek veled, hogy aki anyázni tud, az tudjon tekerni is, vagy maradjon otthon, legalább elhívhatom a barátaimat az útonkereszbenelszáguldódéhás- mentessé vát utakon biciklizni. |
Előzmény: HáBé (441)
|
|