1. Minden CD-nel megvan az a kockazat, hogy eppen selejtet fogtal ki...
2. Mert a cd csak egyszer irhato volt, es ha mondjuk elkezdte irni, akkor azt meg egyszer nem tudja megirni... Merthogy a cd-re nem csak az altalad kijelolt file-ok kerulnek, hanem mas adatok is, amik a cd gep altali azonositasahoz es olvasasahoz szuksegesek...
Ha azonnal kilokte, es nem kezdte el, akkor meg kaki a lemez...
De egy egyszer irhatot is irhatsz akar majd tobb reszletben, csak olyankor meg kell mondani az iroproginak, hogy ne zarja le a cd-t, mert tobbmenetes iras lesz...
3. Idonkent... Nekem pl. Traxdata-bol - amit igyekszem NEM venni - 10-bol 1 tuti szar selejt... A markat annyira nem erdemes nezni, mert a MARKAK nagy resze csak cimke rajta, a cd nyersanyagot valojaban masok es mashol gyartjak... :-)
Idezem Macimedve Urat: "Ne a Tescóban vegyél üres lemezt 20 Ft-ért, hanem kockáztass meg valami tisztességes márkát. A márka még nem garancia, a nagyok sokszor csak átcimkézik a taiwani, indiai lemezeket. Az ATIP kódban viszont benne van, hogy hol gyártották a cuccot. Egy Tayo Yuden pl. általában jó, cimkétől függetlenül."
4. Normalis anyagra irj, ne max. sebesseggel, es ne hidd azt, hogy igy is minden iras sikeres lehet...
Bocs, hogy en valaszoltam, kozel sem vagyok nagy tudora, de szvsz... :-)