Nagyon megköszönöm, ha tudsz jegyet venni, a meccs előtt (20 órakor kezdődik, tehát minimum egy fél órával ezelőtt) a stadion környékén venném át, majd írok mailt, ha még a él a korábbi címed.
A költözések ügyében azt monom, hogy bár az egész nagyon siralmas, de a Pápa esetét sem látom másnak mint a Diósgyőrét. Engem is bosszantanak az nb1.hu-n annak az egy-két pápai szurkolónak a tömény butaságról árulkodó beírásai, de azért ők nem egyenlőek a Pápával, úgyhogy nem vagyok nagyon elítélő azzal a csapattal szemben. A diósgyőri szurkolók ugyan megérdemelnek egy élvonal-beli csapatot, bár az utóbbi időben azért már sokat rontott a megítélésükön, hogy szinte állandóan berohangálnak a pályára. Nyíregyháza szerencsés volt, felkérték őket és éltek vele. Én ettől nem lennék nagyon boldog nyíregyházi szurkolóként, de nem írom elő senki számára, hogy hogyan kell éreznie!
Ami minket illet, szerintem is nagyon lekezelnek majd bennünket, és ha tudjuk a tavaszi nem igazán látványos, de fegyelmezett játékunkat nyújtani, akkor sok nálunk látszólag jobb játékerejű csapat is megütheti a bokáját ellenünk. A Vasas ellen természetesen én is három pontot várok. Sok játékost igazoltak, de egyrészt a mennyiség még nem minőség, másrészt szerintem nem fognk még összeállni a rajtra. Utána viszont a soproni kirándulás, majd az Újpest vizitálása az kemény lesz. Ez utóbbira, sajnos, nem tudok lejönni más elfoglaltság miatt, pedig nagy csemege volna a védőink és Rajczi csatáját megnézni!