persze, hogy felzaklat, egy ilyen kivételesen jó pasinál:))))) :DDD
na várjál, várjál, akkor itt fogalmi zavar van kettőnk között, tisztázzuk:
aszexuális = a szexualitás teljes hiánya, nemi vágytól mentes, nemi ingereket nélkülöző.
jó, már értem, hogy te az androgünitást érted alatta. nálam nem egészen ugyanaz a két fogalom.
a lakkozott ruhás kép pont, hogy nem aszexuális, ha jól látom amit látok..)))
egy kurvajó nő van rajta (jó, mi tudjuk, hogy nem nő), de látható a férfiasság jele is kontrasztként. vagy nem jól látok, csak piszkos a fantáziám??? jujujjjjj:))
ez az ember se nem férfi, se nem nő, hanem valami másféle lény. (mondtam ezt a betett lakkruhás kép okán,vizsgáld csak meg a képet jól :-)) De az andrögün jobb szó erre a "nemtelenségre". :-)
na, pontosan én is ezt mondom Gakuto-ra, hogy androgün, vagyis nemtelen, egy kivételes emberi lény. ez egy magasabb szellemi, lelki állapot következménye, de mondhatnám alkímiai terminussal szólva, hogy a Nap és Hold egyesülése testben, lélekben és szellemben. hát Gakuto már itt tartana?? húúú, de irigylem:)) na azért nem:))
nem azt mondtam, hogy volt, hanem volt/van, tehát van is:))
bocs ha hülyén fogalmaztam, csak annyira külön választják a régi és a mostani G-ot.
(tudod mire gondolok).
nekem semmi bajom Gackt női szerepeivel, akkor sem, ha ezt komolyan megéli.
látni benne a baromi jó, szexis férfit (amikor férfi) és a gyönyörű, szexis, kívánatos nőt (amikor nő).
ehhez kivételes képességek kellenek. Prince (nem tudom ismered-e) ugyanezt csinálta fiatalabb korában. ő is eljátszadozott ezzel. sok párhuzamot fedeztem fel kettőjük közt.
TUDOM, HOGY G-nak SEMMI BAJA!!!!
szerintem G. zseni, Prince is az (ő is vagy 25 hangszeren játszik, zseniális hangszerelő, előadó, énekes, stb.).
-----------
ez érdekes, amit momdol, mert nagyjából nekem is ez jött le a klipből, miután többször megnéztem., de most más teljesen világos így.
-----------
meghallgattam a L'arc en ciel számokat: SZUUUUUUUUPER!!!!!!
Hyde-nak is tényleg marha jó a hangja. ez is egy nagyon jó banda.
a GACKT számoktól ismételten el vagyok ájulva, a Vanilla fantasztikus!