harpokratesz Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1346

értem,...és hó vége felé járunk:)

én augusztusban nem leszek net közelben (sőt már igazából jövő héttől sem), szabin vagyok, de néha azért bepillantok majd.

Ő mondta, hogy aszexuális, vagy ez a te megállapításod?  - kiürült volna a puttonya, csak nem pazarolta el az enegiáit 10 év alatt (mer' akkor nagyon sajnálom, komolyan)?, ha meg szerep, akkor nincs gond.

különben meg az a legjobb állapot, pl. az androgünitást is szokták annak nézni. olyan szerintem nem létezik, hogy aszexualitás, akkor romba dőlne Freud bácsi minden elmélete. kizárt dolog, csak legfeljebb az energiák másfelé terelődnek..., de lehet nagyon titkolni is (erre csak kivételes egyének képesek).

na jól van, nem filózok, de akiben ilyen hatalmas energia, potencia van/volt, mint benne, az nem válik csak úgy köddé. mint tudjuk, semmi nem vész el, csak átalakul...

szerintem Gackt-nak eszméletlen jó hangja van/volt, hihetetlenül erőteljes, és azzal, hogy ennyire mély, férfias is, még külön lenyűgözővé teszi.

Hyde érdekel, most töltöm le a L'arc en ciel számokat.  nekem is nagyon szimpi így képek alapján, és tényleg jó pasinak tűnik.

Dir en grey-t én is többször megnéztem, előszörre nekem se tetszett, de a japikkal gyakran így van az ember. igaz rájuk a mondás, hogy ne ítélj túl elhamarkodottan. más kultúra, más szimbólumnyelv, más gondolkodás, más lelkivilág...

a filmjeik is ezért olyan nehezen emészthetőek laikusoknak.

a szöveggel nem foglalkoztam még, kapásból nem tudnám az egészet lefordítani, csak szótár segítségével. angol tudásom gyatra, sajna:(

de szívesen venném, hogy neked miről szól, mert nekem most nincs időm fodítgatni, szöveg nélkül nemigen értelmezhető. engem inkább a képi világa fogott meg, a zene nem annyira:)

Előzmény: ba-bylon (1344)