ba-bylon Creative Commons License 2004.07.23 0 0 1344

Nem , sajna nagyon korlátozott a "befogadóképességem". Gagyi az internetes előfizetésünk. :-/  De havonta , úgymond "lenullázódom".

Aszexuális az Gackt. :-)

Hyde amúgy nagyon jó pasi , és a hangja is. :-)Volt egy csomó Laruku klippem ( Laruku=L'arc~en~Ciel ) A korai indies korszakában fullra nőnek néztem a hosszú barna hajával...de csak egy pillanatra, hisz nem téveszthetnek meg a japik. :-) A Blurry eyes c. dal klippje ilyen. Aztán egyre sexibb hapsi lett belőle,persze a maga törékeny androgün módján .Meg a képen látható gitáros Tetsu is egyre pasisabb lett, de amolyan édes pasika, és hatalmas plázarobogó cipőket hord. :-) A kedvenc klippen tőlük a Pieces, mert Hyde megöli benne Tetsut. Hát nem édesek? :-))))))

Sajna már nincs meg az a cd-m, pedig most úgy megnézném. :-(

Amúgy a Dir en grey raison detre klippjéhez direkt belinkeltem a dalszöveget, mert elsőre nem tetszett a klipp nekem, nem prűdségből,  csak egyszerűen nem értettem , hogy mi célja van. Nem szeretem a céltalan brutálkodást. De aztán elolvastam a szövegét, és annak fényében már mindjárt más. Meg nagyon gyors vágások vannak benne, s ez is elsőre nem könnyíti meg a történések felfogását. Sz'al soxor meg kell nézni újra meg újra meg újra meg újra, harmadszor már élvezetből, haha... :-)))))))

De lehet, hogy túl sokat látok bele ebbe a dalba. KIváncsi lennék, nektek miről szól!

A filmrendelősdid még nem próbáltam, de felírom  teendőim közé. :-) , mint a szájharmonikát. :-)

Előzmény: harpokratesz (1342)