Négyesi Creative Commons License 2004.07.23 0 0 2044

Szia Geraszimov!

Egy új autót természetesen nem szabad csúcsra járatni,de viszont az sem jó /mint sokat olvastam itt a topikban/ hogy 3 ezer fordulat alatt jártak csak vele.Ez a mai fém megmunkálás már annyira jó minőségű hogy szinte nem is kell az a bizonyos,régi értelembe vett bejáratás. Ez nem a régi orosz,K.német technológia./Zsigulik,Trabik./Opelem ,Saabom nem volt de gondolom ottsem írták hogy csak 3000 ford.alatt.

Check lámpával nekem mint már írtam is soha nem volt gondom.Betudom annak hogy csak kagylós benzinnel járok és váltás előtt szinte mindíg 4 ezer fölött,körül áll a ford.szám jelző.Lehet hogy tévedek de az tény hogy nincs vele gondom.

Családi pakkos kirándulás,nem megy az autó csak többlet fogyasztással.Ez többé-kevésbé természetes.Nem szabad elfelejteni hogy 1 1.2 motorról van szó.

Ezek a motorok kis nyomatéku visz.lag nagy fordulatu motorok.Ezek akkor mennek ha a motort pörgetjük és mindíg a viszonyoknak megfelelően jó sebb.fok.ban vannak.Hegyi utakon kölünösen sokat kell kapcsolgatni,ez + fogyasztás.

Majd egy néhany ezer km után rájösz hogy hogyan lehet vele takarékosabban vezetni.Sajnos ez nemigazán tanúlható inkább müszaki érzék kérdése.

hali Négyesi.

Előzmény: Geraszimov (2041)