air Creative Commons License 2004.07.23 0 0 285

Látszik, hogy kevés Denver meccset láttam... :)

Martin 6' 9 Anthony 6' 8. Én úgy emlékeztem Melo négyest játszik alapvetően plusz időnként hármast. De biztos igazad lehet.

Azt, hogy hármast el tud játszani Melo-ra írtam, és így akkor ebben nem is tévedtem, ha tényleg hármas a posztja. :)))

Bevallom nem tudom milyen rotációban működött a Denver fronkórtja.

Ha ahhoz a kezdő ötöshöz még Nené-t is hozzátesszük akkor főleg nem rossz.

ha a játékosok viszonya jó lesz akkor valószinűleg jól fog működni. A Denver egy jó hangulatú feltörekvő csapat volt tavaly, és ha így marad akkor remek csapat lesz az idén is.

Köszönöm amit írtál, de nem szivesen hencegnék azzal, hogy tudásom van, csak imádom a kosárlabdát, és mondom a magamét, amibe talán nem is túl ritkán iilyen-olyan tévedések is beleférnek. Itt egy csomó ember van akinek adok a véleményére, és ezek közt természetesen ön is ott van Doktor Úr. :)))

Magicről.

- Útálnám, ha Goodent eladnák, vagy elcserélnék még akkor is ha mindkettő jönne érte. :DDDD

- Tavaly én még azt hittem, hogy Howard egész jól eljátszhat center poszton, Gooden pedíg majd hármason időnként (ebben persze csak halványan reménykedtem), és majd váltogatják egymást négyesben, attól függően, hogy magas vagy alacsony szerkezetű csapatjátékot nyomnak.

(értsd: Gooden 3, Howard 4, DeClerq vagy valaki 5 magas csapat ellen, illetve Giricek 3, Gooden 4, Howard 5 alacsony esetben. És persze még más változatok is amikor egymást cserélik. Igazából ma sem tudom miért nem működött, holott jó ötletnek tűnt, valószinűleg a játékosok személyiségében kéne az okot keresni.)

Előzmény: Doktor Toka (284)