tehtube Creative Commons License 2004.07.23 0 0 823
Mifene? Nem is tudtam mr Lord, hogy ilyen jól beszéli a nyelvünket ;-) Nagy tisztelője vagyok munkásságának, még a Deep Purple hivatalos honlapján (thehighwaystar) is rajta vagyok 6 dallal 98 óta, amivel legfőképp az Ön szerzeményeit domborítom. Nem slágerek, hanem első formációs és kislemez B oldal nóták. (Midifilék) Amit keresel, pont az van nálam. A billentyűzete, drawbarja fenomenális és a hangja annál egy fokkal még jobb. Az új klónoké nem müxik ilyen finoman. Mert VK7-tel lépek fel. Mellesleg méxép is, csíkos vöröses, mahagóni. 60-50Hz konvertált eredeti USA, nem német A100, és hangolható is. Számít a származás mint a Fendernél is hogy Kalifornia, vagy egy kicsit alatta......Mexikó. (ár/2) PONT ÚGY szól mint a Lordé, Emersoné, Jimmy Smithé, nemcsak megközelítőleg. De az igazi két kézzel-lábbal egyszerre mint Leon Kuypers, Rhoda Scott. Nem lehet tőle szabadulni. Nagyon és sem akarok, de mit lehet tudni... Telefonon keresztül is dögös a hangja, de a lényeg, tud sikítani!!!!!! (1) 200 0606 Üdv...
Előzmény: jon lord (821)