hát nem mondod komolyan, hogy Wu-t kirugtad???:)))
te aztán nem vagy egy hűséges típus!!
én azért nem dobom el a kínai (hk-i) kedvenceimet, ők is gyönyörűek és csodálatosak, sőt a koreaiak is. a japán fiúk szépségét kizárólag esztétikai vonalon értettem. a kínaikban sokkal több LÉLEK van (ez hajtja őket), más az energetikai struktúrájuk, a japik eszesebbek, kevésbé ösztönösek, meg valahogy egész másak. testfelépítésben a kínaik verhetetlenek, a japik soványabbak, finomabb testalkatúak (ami egyébként nekem tetszik). csak azért voksoltam mellettük, mert egy picivel jobban birom őket.
figyelj: nem működik a link se, fogod és beírod betűről betűre a webcímet a böngésződbe, úgy látható kép.
nálam még mindig Aniki a legszebb (úgy látszik a kínai-japán keverék a legjobb)!! Ando csak egyszerűen gyönyörű:)
japán filmek közül csak Kitano filmjeit hozzák be hozzánk, a többiekét nem, mert számunkra emészthetetlenek és nagyon, nagyon brutálisak. mondjuk kiváncsi lennék, hogy mit szólna a magyar közönség mondjuk egy Miike filmhez (pl. Visitor Q), vagy akár a Battle Royale-hoz? botrány lenne vagy teljes érdektelenség.
ezen úgy el szoktam mélázni mindig amikor japán filmeket nézek, nem tudnám elképzelni a honi viszonyok között. nagyon nem vagyunk ehhez szokva, csak edzett ázsiai film-fanoknak való. úgyhogy ne reménykedj. bár érdekes a németek kajálják a japán filmeket, meg úgy általában nyitottak az ázsiai kultúra iránt, nem úgy mint mi.
Battle Royale DVD nekem is kéne, de vigyázat: vágott verziók vannak az USA-ban és Európában (hogy mennyire, azt nem tudom). igazából Japánból kéne beszerezni.