Döby Creative Commons License 2004.07.20 0 0 50262
Pedruska! Nagyon sajnálom, hogy ideiglenesen "elromlott" Verocska! De ahogy nekem is írtad, ezek a hüjeségek csak átmenetiek. ;-)) Kívánom, hogy rövid időn belül visszaálljon minden a normális kerékvágásba. ------------------------------------------- Halapa! Köszönöm a gratulációt, és művelődésszervező lettem! Tudom ez nem nagy szám, de nekem magánerőből, munka mellett csak erre futotta. :-)) Egyébként hogy van nálatok ez a kistesó prodzsekt? A feleséged szeretne 3.at, Te pedig nem? Azért tesztek is valamit a legkisebb halért vagy ha összejön összejön elvet követitek? ;-)) ------------------------------------------- Eccsi! Örülök, hogy végre teljes az összhang a Pároddal babailag! Úgy láccik idő kellett neki amíg megérik erre a fontos elhatározásra. Mondjuk az nem jó, hogy nem megy minden magától, de remélem (és kívánom), hogy mihamarabb örülhess a terhesség nehézségeinek! ;-)) ------------------------------------------ Nekünk egyébként nehéz hetünk van. Hétfőn kaptuk meg a3. hós oltást amitől Dávidom teljesen kidőlt, de lázas nem lett, csak hőemije lett. Ma pedig a Heim Pálban voltunk könnycsatorna szondázáson. Borzasztó volt. :-(( Minket kiküldtek, de a folyosó végén is hallottam ahogy sikítva üvölt a drágám, amitől én elkezdtem bőgni. :-(( Állítólag nem fáj annyira, mint amennyire ordítanak, de azért mégiscsak tűszerű nyavalyával szúrnak a szemébe... Szegénykém annyira kiakadt, hogy ijedtében még a bal kezére is rátalált (csak a jobbat nézi és eszi), szívta vadul, majd beájult a mellkasomon... ;-)) Azért annyira nem viselte meg, mert a nap hátralevő részében olyan volt mint szokott: vigyorgott ezerrel és be nem állt a szája.
Előzmény: Pedrera (50257)