Biovadász Creative Commons License 2004.07.20 0 0 9140
"Ez az 1 nap nyílván lassan fog telni :o)))"

De letelt, és ma öt óra nulla ötkör, kigurultam a renault házból, idétlen vigyorral a képemen. :)

Egyenlőre mindennel meg vagyok elégedve, semmi kopogás, vagy nyikorgás, egyetlen bánatom, hogy a váltózár katalógusában "különlegesen kiképzett tartó" szerepel a használaton kívüli időre, nos hát nálam ez nem sikerült, de átvételkor ez eszembe se jutott, most meg már nincs kedvem visszamenni. Mindegy, a kesztyűtartó erre a célra bevállt, legalább lesz mire fogni, ha valami zörög.

"Szerinted ilyen hamar már centíroztatni kell egy gumit?"

Ha ráz akkor igen. Ha még nem próbáltad így orvosolni, akkor 90% hogy rendbejön akkor is ha szar a gumi.
Ez nem idő kérdése. Én már hagytam el centírozás utáni napon az olmot. :)
Mehettem volna vissza, de inkább mentem másik gumishoz.
De gimis és gumis között is van különbség, nekem is volt az, hogy centírozás után ugyanúgy rázott, már éppen szerelőhöz vittem volna, amikor véletlenül éppen egy gumisnak panaszkodtam, aki megcsóválta a fejét amikor meglátta hogy mit olmozgattak a kerekemen, pörgetett forgatott, levette, kicserélte, felrakta és láss csodát, 0-tól 140-ig semmi rázás nem volt. Igaz, hogy kétszer annyiért csinálta, mint a másik, de mivel a másiké sz*rt sem ért, mégis ez volt az olcsóbb. :)
Előzmény: boszi70 (9113)