i spider Creative Commons License 2004.07.19 0 0 803

Szia Tehtube! :-)) Köszi, hogy foglalkoztál kérdésemmel. Ezek szerint nem volt olyan pont a néző számára ezen a koncerten, ahol minden hangszert egyszerre és jó minőségben hallhatott volna. Vagy közel mentél(de nem 6-7 méternél közelebb!, ha jól értelek) és lemondtál a hangszerek egy részéről, vagy távolabb, ahol viszont a hangzás minősége volt gyengébb. Érdekes dilemma: -alternatíva 1- hallgassam a zenekart részeiben jó minőségben, vagy - alternatíva 2 - az egészet rosszabb minőségben.

Ami engem illet -8 ezer Forintért- szívesen hallgattam volna ezt a nagyszerű bandát egészében és jó minőségben, lehetőleg az ülőhelyemről. Az se lett volna baj, ha nem csak az 1. alternatívát választók hátát láthattam volna, csak azért, mert a 2. lehetőséget választottam.

Épp az imént mondták az RTLklub híradójában, hogy a szervezőkhöz nem érkezett reklamáció a Jimmy Smith koncerttel kapcsolatban.

Attól tartok a Colosseum koncert szervezőihez sem, pedig úgy érzem, bár a JS koncerten nem voltam ott, hogy mindkettőn átverték a nézőt.

És nem az előadók!

Előzmény: tehtube (800)