gratzerp Creative Commons License 2004.07.19 0 0 1241
Sziasztok! Először is egy gyors bemutatkozás, Petya vagyok Budaörsről; kb. fél éve readonly folyamatosan látogatom a topikot, március 10 óta pedig egy Corsa C-nek vagyok a tulajdonosa (ööö igen, a párommal közösen, ha esetleg olvasná :)) Lenne pár kérdésem: 1., elektromos ablak ellenére az autón kívülről csak az ajtózár használatával tudom felhúzni az ablakot, távirányítóval nem. A szervizben n ember n+1 verziót mond ('persze, simán'-tól a 'sajnos a gyári riasztót nem lehet állítani'-ig) ez utóbbi lehetőség aktiválására. Sikerült valakinek mégis elérnie ezt az állapotot? 2., Apám eladta a G-s Astráját, és rámmaradt egy pár 13 collos lemezfelni téligumival. Mi a tapasztalatotok, feltehetem ezt a Corsa hátsó tengelyére? (Igyekeztem az egész topicot átolvasni, de mintha egymásnak ellentmondani látszó hozzászólások is lennének...) 3., Nem tudja valaki, hogy melyik kábelről / csatlakozási pontról lehet levenni a centrálzár, ill. a riasztó bekapcsoltságát jelző feszültséget? Mielőtt bárkiben kétely támadna, egy általam beszerelt GPS követő miatt vannak ilyen kérdéseim... NNa köszi a türelmet. Gumi fát, vak rendőrt mindenkinek. Petya