Luby Creative Commons License 2004.07.18 0 0 21
Alpári Gnác! A te üzenetedben legalább felfedeztem a szembenállás elfogadható csíráját. Nem az én választásom a jó választás. Egyébként derek felsorolása ezer sebből vérzik, mert a túlnyomó többsége propaganda szöveg és nincs mögötte semmi. De ez nem lényeges.Nagyon komolyan mondom, hogy még sohasem szavaztam a FIDESZre. Igaz, az MSZPre sem. Viszont az elmúlt évek alatt szavaztam az SZDSZre, az MDF-re a KDNP_ra. Mikor kit tartottam képesnek arra, hogy az én értékrendemet és érdekeimet képviselje. mert ne feledjétek ez egy képviseleti demokrácia. Azt sem tudom, hogy az általam felvetett problémát miért egyszerűsítették le politikai választásra. Mert csak ezen a területen lehet "kinyilatkoztatni"? Én általában a választás átgondolatlanságáról beszéltem. Ha visszaolvasod, megtudod. (házasság, párválasztás, foglalkozás és szakmaválasztás, lakhely választás, a baráti kör elfogadása, majdnem minden olyan esemény, amikor lehetősége van az egyénnek dönteni.) Ha valami ilyen általános, akkor miért gyanúsítotok azzal, hogy a jelenleg regnáló hatalom választását kifogásolom (csak). Ezek után azt hiszem, meg kell fogadnom itt valamelyik főokos tanácsát és nem kell kezdeményezni valódi vitát, hanem pártállás szerint anyázni kell a másik oldalt. Üdvözöl: Luby, aki Gábor