Ugyanez az erzes volt bennem is mint KarnEvil sorstars hozzaszolasaban!
Szomoru vagyok meg most is, es ez gyalazas volt, de ugyanakkor orulok, hogy lathattam a Mestert, csakhat nem igy szerettem volna.....
Valoban az Incredible jelzo rafer a Jimmy bacsira, de aki beteg annak meg ulni is nehez, nemhogy jatszani egy hangszeren, ami raadasul meg necces is volt!!!
B3.......? Az volt, de nem azt a hangot hallottuk, hol volt az igazi eroteljes koppanas ami annyira Jimmy-s....?Nem mondom ,hogy gyalazatosan szolt a Hammond, e nem igy kellett volna.
Harangozo Misi technikus mindent megtett, hogy meg a lefustolt maszek ekszijjat is potoljak egy kezi belokessel hogy a B3 beinduljon, aztan hamisan szoljon...Igy is en azt mondom, ha pl Tehtube cimboramtol, vagy akar tollem kertek volna el a Hammond-ot, nem hogy nem lett volna vele ilyen gond, de ugy is szolt volna ahogy annak meg kell szolalnia....felreertes ne essek nem fenyezesbol mondom!
Miert attetes gumiszijjal oldottak meg a sebesseget az amcsi B3-nak.....en a kis B3-nak amim van rendesen megvettem hozza az invertert, es a 110voltos atalakitotrafot, hog yilyen nehogy eloforduljon....es bejott a koncerten....aki nem hasznalja, csak disznek a Hammond-jat az ne csodalkozzon, hogy nem ugy indul egybol mint 1974-ben pl.......
Azt mondta a volt tulajdonosa a B3-nak, hogy nem kapcsolta be mert hogy ne kopjon......mirol beszelunk?Ezeket a hngszereket jaratni is kell.......Annal biztosabb, es jobb majdhogynem!Szoval a Magyar szervezes ismet megmutatkozott.....Liza Minelli utoerzes.....
Ingyen odadtam volna Jimmy bacsinak...szegenynek a Hammond-om!
Kar volt Neki 2 Leslie is!
Egy fantasztikus orgonista, akit az orvosok raknak ra a orgona pad-ra,...........belekepzeltem magamat a helyebe.......a kulvilagrol alig tudott szegeny!
Valoban voltak tipikus megvillanasok meg egy kezzel is a feletol, Mojo,Cat-ben, de halvanyan, es szerintem szandekosan is visszavette a hangeropedalt...valahogyan szegyelte Ő is ezt......lehet az B3-at is, es lehet az aznap estet is....
Mindenesetre a Cseke Laci orgonajatol sokkal tobbet vartunk hangban is, es motorbiztonsagilag is......haaaattttt No comment valoban!:-)
Valoban szomoru pillanat volt ,ahogyan a Mester is csalodottan tavozott a szimpadrol a toloszekbol integetve......
Kar volt igy elbucsuzni Tolle!
Egy "meg" élo legendat lathattunk, lehet ez is csoda volt!??
Hallgatni kell a regi lemezeit, es csodalni ahogyan az otvenes, hatvanas evekben jatszott!!!!