Qohelet Ecclesiastes Creative Commons License 2004.07.17 0 0 1023

Ha elég nagy a családom, akkor matematikailag lehetséges. De nem olyan nagy.

Nem te döntöd el, hogy a szóhasználatom mit sugall.

Elkezdk kutatni és ha nem találok, akkor el kell hinnem, hogy az illető - majd tetszőlegesen rábökök - jól elnyomja magában. Nem lehet, hogy te látens hetero vagy, csak elnyomod magadban? :)

Mit szólnék? Attól még a gyermekem marad. Csak a te beteges és frusztrált agyadban fordulnak elő olyan asszociációk, hogy aki nem szereti a homokosságot, az ki is akarja a homokosokat rekeszteni. Az még véletlenül sem jutott eszedbe, hogy itt nem a homokosokról, hanem a homokosságról van szó. Nem juthatott eszede, hiszen azt sulykolják éjjel-nappal, hogy a homokosságot ellenzők mind iyenek. Mások nem is lehetnek. Nekik bekészítve az SS-egyenruha, neked meg a bőrönd a rózsaszín háromszöggel. Ó, te nagyon egyszerű lélek! :(

Téged is irritál a heterók nyalkodása? Engem is. És ha lehetne, tennék is ellene.

Egyház=jobboldal=nácizmus=AradiGábor ma rosszul aludt és frusztrált. Igazából azt akartam írni, hogy hazudsz, de mivel tudom, hogy nem vennéd a fáradságot, hogy értelmezd a leírt szöveget, maradtam ennél a szelídebb verziónál.

Milyen egyházakat vádolsz? Miért? Mik/kik azok a jobboldaliak? Honnan tudod? Megkérdezted őket, vagy távdiagnózist állítottál fel?

Polgárjogi mozgalom nemes céljai? Hehehe! :)

Szia! Máskor aludd ki jobban magadd és ne engedd a frusztráltságodat ennyire garázdálkodni! :)

Előzmény: AradiGábor (1020)