Luby Creative Commons License 2004.07.16 0 0 17
Derek! Ne haragudj, de valószínűnek tartom, hogy beteg vagy. Valami mánia, vagy fixaidea gátol az észszerű tisztánlátásban. Nem tudom, hogy az én szövegemre reagálva hogyan kerülnek ide a pártok? Honnan veszed azt az égbekiáltó marhaságot, hogy besorolsz engem a FIDESZ-fanok közé? Te tényleg ilyen egyszerű neylon-ember vagy, hogy azt zakatolja a csip a fejedben, hogy aki nem MSZP-SZDSZ-es, az már biztos, hogy FIDESZ-imádó? Pártok nélkül, csak és kizárólag arról beszéltem, hogy nem tudunk választani. Mert elszoktunk a döntéstől. Nem ismerjük fel a saját érdekeinket. Elfelejtettük a saját értékeinket. (nagyobb baj, hogy nincsenek újak helyettük!) Arról beszéltem, hogy a képviselők (pártsemlegesen, okos fiú!)nem erőszakkal mentek be a parlamentbe. A választói felelőségről beszéltem. Miért nem erre reagálsz. Miért durrantod el már századszor a gyülöletkeltő, ostoba egyenszövegedet? Hagyd a fenébe ezt a politikai topicot, aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul. Gyógyulást kíván őszintén: Luby, aki Gábor