harpokratesz Creative Commons License 2004.07.16 0 0 1258

na, hát átnyálaztam a Gackt fórumot, mert kitartó vagyok, ha valaki felkelti az érdeklődésemet.

az hogy ennyire eltérő vélemények vannak róla, szerintem nem meglepő:)

1. nem tud angolul - biztos tud, mert ők tanulnak a suliban, csak a kiejtése lehet vacak, talán ezért nem beszéli szívesen. az köztudott, hogy a japik nehezen tanulják az angolt. Gackt meg írja az önéletrajzában, hogy sokat lógott a suliból. hát istenem, nem volt egy eminens. ez szimpi benne.

2. a médiában a vízcsapból is ő folyik - ez így szokott lenni. felkapnak valakit és orrba-szájba nyomatják. nemcsak ő tehet róla. pl. ott van a filmes Kitano, aki állandó szereplője a japán médiának, egy csomó show műsorban vendég, mégis japán egyik legnagyobb filmrendezője. nem feltétlen negatívum, ha nem megy a művészete kárára.

3. fanservice - hát ezen meg röhögnöm kell, hogy a japik és japán fanok milyen prűdek. Ázsiában ez teljesen természetes dolognak számít, a hongkongiak is ezt csinálják, semmi más, mint szerep, hülyéskedés, rájátszás egy kényes témára. ha valaki jól, ügyesen és eladhatóan csinálja, akkor egyáltalán nem megvető. meztelenkedés dettó ugyanez, csak akkor nevetséges, ha valaki primitíven csinálja. Gackt nagyon szexis pasi, ezt nyilván ő is tudja magáról és egy kicsit meglovagolja a dolgot. hát istenem...

4. pop-idollá süllyedés - ez már lehet ciki, de szerintem ő van annyira tehetséges, hogy nem lesz tartós a dolog, csak átmeneti. ebbe a szerepbe a nyugati sztárok is könnyen beleesnek, de általában a tehetségesebbje ki is evickél belőle.

egyébként az önéletrajzából kiderül, hogy nagyon tudatosan építette a karrierjét, szeret mindenkit legyőzni. ő egy ilyen alkat, van benne exhibicionizmus is jócskán. szerintem nem bűn, ha valaki ilyen, csak ne szálljon az agyába a dicsőség. ő erős egyéniség. nincs ezzel semmi baj.

remélem, nem tesznek be minket a korhatáros topikba, ha ezt a képet most beteszem:))

Gackt7   ezt már csak linknek merem:   Gackt meztelen
Előzmény: ba-bylon (1257)